Bonusi za kupce knjige Zdravje je v nas

Preusmerjeni ste bili s strani zdravjejevnas.si na našo najnovejšo stran borisvene.si, kjer lahko dostopate do bonus vsebin za kupce knjige Zdravje je v nas.

Brezplačna e-knjiga Zdravje je v nas: Raziskave in spoznanja ter dvourni seminar Borisa Veneta

Po prvi prejeti diagnozi leta 2003 sva oba z Nikom več let raziskovala poti do optimalnega zdravja in morebitne možnosti za ozdravitev. Raziskave in spoznanja, do katerih sva prišla v letih med 2003 in 2006, sva zapisala na skoraj dvesto straneh. Nastala je knjiga Zdravje je v nas: Raziskave in spoznanja.

Kasneje sva se odločila, da mojo pot do ozdravitve raje predstaviva z osebno izpovedjo. Prvič zato, ker sva jo tako bolj približala bralcu, drugič pa, ker se je od leta 2006 do danes zgodilo veliko stvari, ki v e-knjigi Raziskave in spoznanja niso zapisane.

Tako je prva, originalna različica postala izhodišče in temelj za knjigo, ki jo berete, sicer pa je obležala v predalu. Na osnovi zelo pozitivnih odzivov bralcev, ki so jo imeli priložnost prebrati, sva se odločila, da vam jo podariva.

Čeprav se nekatere vsebine iz prve knjige ponovijo v tej, je e-knjiga Raziskave in spoznanja vredna branja. Vsebuje veliko podrobnosti in različnih pogledov, katere sva premlevala tedaj, na določenih delih pa se še bolj spusti v duhovne globine.

Knjigo v obliki PDF boste prejeli brezplačno. Navodila za dostop so napisana v nadaljevanju.

Sočasno boste prejeli tudi posnetek seminarja z naslovom Zdravje je v nas, ki sem ga izpeljal v letu 2014. V približno dveh urah, kolikor traja posnetek, sem predstavil temeljne koncepte iz te knjige skupaj z določenimi poglobljenimi razlagami ter odgovoril na pomembnejša vprašanja.

Navodila za dostop

Spodnja navodila so namenjena bralcem, ki so knjigo naročili ali prejeli iz drugega vira. Če ste jo naročili preko naše najnovejše spletne strani, potem ste povezave prejeli v potrditvenem elektronskem sporočilu.

V spodnji obrazec vnesite e-poštni naslov. Poslali vam bomo elektronsko sporočilo, v katerem boste s klikom na posebno povezavo potrdili svoj elektronski naslov.

Po potrditvi boste takoj prejeli še eno sporočilo z direktno povezavo do spletne strani, na kateri boste lahko prebrali knjigo in poslušali seminar, ali pa si ju boste prenesli na svoj računalnik.

Ob dostopu bo potrebno vpisati kodo, ki se nahaja v knjigi ZDRAVJE JE V NAS na strani 221.

Sočasno si boste tudi zagotovili dostop do e-poštnega obveščanja, preko katerega vas bomo obveščali o najnovejših aktivnostih Borisa Veneta. Odjava je mogoča kadar koli.

Če boste imeli kakršno koli vprašanje v zvezi z dostopom do brezplačnih vsebin, lahko pišete na .