O nas

Če iščete učinkovite rešitve za poslovno rast … prave napotke za doseganje ciljev … aktivno pomoč pri ohranjanju mladostnosti in vitalnosti … ali navdih ter preverjene tehnike za osebnostno preobrazbo – na pravem mestu ste!

Podjetje Moksha je bilo ustanovljeno, da zapolni praznino na slovenskem in svetovnem trgu na področju novih učenj, ki temeljijo na kombinaciji starodavnih znanj, znanstvenih dognanj in osebnih izkušenj.

Zaposleni v Mokshi že desetletja preučujemo starodavne modrosti ter jih povezujemo z najnovejšimi znanstvenimi odkritji. K temu dodamo še ščepec lastnih izkušenj in vse skupaj podelimo prek člankov, knjig, socialnih omrežij, izobraževanj, coachingov …

Za prvo izkušnjo z nami si lahko ogledate brezplačne videoposnetke na kanalu YouTube, lahko spremljate Borisa na Instagramu in Facebooku, ali pa si preberete katerega od avtorskih člankov.

Če vas zanima kateri od naših programov, se lahko virtualno sprehodite po naši e-trgovini ali s klikanjem na jezičke preverite ostale oblike sodelovanja.

o-boris-vene

Boris Vene sodi med »slovenske poslovne legende«, kakor ga velikokrat napovejo. Je človek izjemne karizme, globokega znanja in neprecenljive modrosti, ki odpira ume in srca številnih ljudi po vsem svetu.

V svoji dolgoletni karieri, ki sega tudi izven slovenskih meja, je predaval skupaj z najbolj znanimi svetovnimi imeni, kot so Nelson Mandela, Richard Branson, Bill Gates, dr. Stephen R. Covey, Jay Shetty, John Assaraf itd.

Boris velja tudi za eno največjih avtoritet na področju celostnega zdravja, osebne rasti in kriznega managementa. Svoje znanje deli skozi unikatni coaching, ki ga izvaja za potrebe razvoja podjetij in osebne rasti vodilnega kadra. V zadnjih letih je predvsem poznan tudi po avtorskih delavnicah, ki ohranjajo zdravje in vitalnost ter osebno rast, kot so Body Reset, 25 dni in Umetnost doseganja ciljev.

Najlaže boste prišli v stik z njim prek Instagrama ali Facebooka.

Mojca Vene

Svetovalka za strateške odločitve, mag.org., Dipl. Astrol. Res.

Mojca je izurjena strokovnjakinja za oceno karakterjev in povezljivosti ključnih ljudi. Z kombinacijo svojih pristopov »ljudem vidi v dušo in jih pozna bolje, kot poznajo sami sebe«. Uporablja pristop, ki je hkrati znanstven in izkustven. Življenje je posvetila raziskovanju »kod«, ki definirajo človeka – njegov karakter, čustvovanje, mentalno procesiranje, fizično in psihično zdravje.

Sestavila je program celostnega uravnoteženja osebnosti »Moksha Energy Flow«, ki je plod več kot trideset letnih izkušenj. Te si je nabirala skozi zvok, gibanje, prakticiranje meditativnih pristopov, spoznavanja znanj staroselcev, preučevanja starih knjig, zapisov, človekove psihe in sledenja sodobnim znanstvenim dognanjem. Mednje sodijo petje, ples, joga, tai chi, karate, reiki, meditacije, šamanske izkušnje, astrologija, energijska psihologija …

Kar dela zase ni služba, temveč življenjski slog. Želi ga podeliti tudi z ljudmi, ki kdaj pa kdaj zaidejo ali odtavajo s poti in takrat – vključno z njo – potrebujejo pomoč in podporo.

Mojčina želja je prispevati, da boste našli vse, kar potrebujete za varno in učinkovito pot do miru v umu, zdravega telesa, do radosti v duši ter do Ljubezni v srcu.

Svoj doprinos izvaja v okviru Borisovega coachinga, z njo pa lahko pridete v stik prek e-maila .

Aleks Vene

informacijski tehnik

Aleks, po izobrazbi sicer zdravstveni tehnik, poskrbi za vso tehnično ozadje v našem podjetju – od postavljanja spletnih strani, snemanja in montiranja studijskih videoposnetkov, do tehnične podpore strankam.

Zadolžen je tudi za tehnično plat komunikacije s strankami, za tehnično in grafično oblikovanje tekstov, za pripravo prispevkov za socialne medije, pošiljanje emailov …

Čeprav ni v direktnem stiku s strankami, je njegov vpliv viden in nepogrešljiv v vsaki komunikaciji in produktu, ki je povezan z Borisom Venetom.

Če ste naša stranka in ste naleteli na tehnične težave ali omejitve, bo Aleks pravi naslov za vas: .