Nova Mokshina unikatna delavnica:
Kako se učinkovito energijsko zaščititi ... Človek kot energijsko bitje

Življenje je kot neenakomerno valovanje, a si težko priznamo, da si višino valov in njihovo razburkanost določamo sami. Ravno pravih valov ne more biti, saj živimo v svetu nasprotij, zato je na nas, da se naučimo sprejemati to realnost iz vseh zornih kotov. To sicer poskušamo, ampak dokler ti poskusi ostajajo na mentalni ravni, ne bomo doživljali življenja kot latentno udobno stanje. Naš um ne deluje povezano, skače sem ter tja – od ene misli k drugi. Zato je ta svet kaotičen in v kolikor bi znali biti v polju zavesti – ki je onkraj našega uma -, bi bila manifestacija dogodkov povezana in s tem tudi harmonična. Življenje pa, da ne rečem, idilično.

Zakaj se nahajamo v naročju matere zemlje (boginje gaje sofije)?

Tu smo zato, da se učimo, kako oživljati polje zavesti. Razvijamo ga z vsemi odnosi in ravnovesje, ki ga v njih dosežemo, pokaže ali obvladamo ali ne. Zato tako rada rečem, da je odnos vse kar na koncu ostane. Naš evolucijski razvoj je torej v tem, da najdemo stanje ravnotežja v vseh svojih odnosih.

Delavnica Kako se učinkovito energijsko zaščititi je prva od treh v sklopu Človek kot energijsko bitje (sledita še Ravnovesje in Prehod). Podaja orodja s katerimi vstopamo v polje zavesti in posledično dosežemo energijsko ravnovesje v svojem življenju. Vsak bo našel kaj novega in kaj ustreznega zase – tako začetnik, kot tisti, ki že dlje hodi po poti samo raziskovanja.

Če se najdete v sledečem, potem je ta delavnica pravšnja za vas:

 • dotični odnos vas izčrpava;
 • po stiku z gručo ljudi ste utrujeni ali prazni;
 • med komuniciranjem vas zna »odnesti«, da začnete zgubljati kontrolo nad seboj in posledično nad         situacijo;
 • želite biti psihično močnejši;
 • niste samozavestni, kadar si to najbolj želite;
 • se težko postavite zase;
 • ne spite dobro;
 • bi se radi v zavetju doma bolje počutili;
 • vam je v interesu, da okrepite energije svoje bližnje okolice in delovnega prostora in
 • želite svojemu otroku zagotoviti okoliščine za ustrezen razvoj v odraslo osebo

Sestavljena je iz dveh delov:

V prvem se bomo dotaknili splošnih priporočil za boljše počutje, govorili o tem koliko življenjske           energije nas obdaja in o sevanjih in zaščiti pred njimi.

V drugem delu bo tema izčrpavanje našega fizičnega in eteričnega telesa ter kako se zaščititi pred škodljivimi energijami drugih pred nastopom dogodka, med dogajanjem in kako sprostiti nakopičene energije po nekem dogodku. Predstavljen bo način hitrega obnavljanja energije po čustvenem »napadu« in napadu na naš jaz ter postopek za krepitev centra moči. Poudarek bo na dihanju. Zakaj, boste tudi izvedeli. Pogledali bomo še kaj se dogaja medtem, ko spimo in kako je s spanjem v skupni postelji. V zaključku drugega dela je dodanih še nekaj misli o izpostavljanju dojenčkov in majhnih otrok vplivom okolja.

Vsi predstavljeni postopki so varni, hitro jih boste osvojili in tudi veliko časa vam ne bodo vzeli.

Njihova učinkovitost zavisi zgolj od tega, kako zavestno jih boste delali.

BONUS: Po zaključku delavnice prejmete tudi brošuro, ki vsebuje 25 avtorskih strani.

Delavnica se bo odvijala preko Zoom-a v petek, 28.10.2022, s pričetkom ob 18. uri. Trajala bo 3,5 ure z vmesnima premoroma.

Cena delavnice je 157 EUR (DDV je vračunan).

Ponujamo tudi možnost plačila na tri obroke (3 x 53,90 EUR*) s kreditno kartico.

*dodatek za nakup na obroke je vključen

Kazalo vsebine

Uvodne misli

1. DEL

 • Znana in manj znana splošna priporočila za dobro počutje
 • Učinkovite ljudske metode
 • Koliko življenjske energije nas obdaja?
 • Sevanja

2. DEL

 • Izčrpavanje fizičnega in eteričnega telesa človeka
 • Postopek 1 – SPROŠČANJE NAKOPIČENIH ENERGIJ V ZEMLJO, OGENJ, ZRAK IN VODO
  • ODGOVORITE NA KONKRETNIH PRIMERIH IZ SVOJEGA ŽIVLJENJA
 • Energijska dnevna higiena
 • Odziv »beži ali bori se« nas ščiti
 • Energijska telesa človeka in drugi hermetični zakon
 • Odziv energijskih teles na nevarnost
 • Kaj se dogaja ko meditiramo?
 • Postopek 2 – MEDITACIJA KAMNA
 • Postopek 3 – ODPIRANJE SIJA
 • Postopek 4 – ZAPIRANJE SIJA
  • ODGOVORITE SAMI NA KONKRETNIH PRIMERIH IZ SVOJEGA ŽIVLJENJA
 • Zaščita in center moči
 • Postopek 5 – PRED DOGODKOM
 • Postopek 6 – MED DOGODKOM
 • Postopek 7 – AFIRMACIJA
 • Postopek 8 – ODPIRANJE CENTRA VOLJE
  • ODGOVORITE SAMI NA KONKRETNIH PRIMERIH IZ SVOJEGA ŽIVLJENJA
 • Hitra obnova energije
 • Postopek 10 – NAPAD NA JAZ
 • Postopek 11 – NAPAD NA ČUSTVA
 • Postopek 12 – POLNA GLAVA
  • ODGOVORITE SAMI NA KONKRETNIH PRIMERIH IZ SVOJEGA ŽIVLJENJA
 • Energijska telesa med spanjem, spanje v isti postelji
 • Otrok in princip delovanja astralnega telesa

Zaključek

O Mojci - Mokshi

Odraščala sem ob travnikih, njivah in gozdovih. Sploh v slednjih sem našla podporo za ponastavitev notranjega ravnovesja. Kot otrok tega seveda nisem vedela, samo sledila sem svojemu vzgibu za sprehode po gozdu. V letih odraščanja in šolanja ali kot jim raje rečem – letih socializacije, pa je stik z gozdom postopoma začel bledeti. Hvaležna sem, da je ostal. 

Svet nevidnih sil me nikoli ni zapustil. Ko je prodrl v moj zemeljski jaz, je postal pretežni del mojega zanimanja. Znanstveni in intuitivni del sta se v meni končno povezala. Zato nisem doživljala velikih odklonov ne v materialni ne v duhovni svet. Enakopravno sta in ostajata oba. Združena.   

 Radovedna kaj definira človeka nisem sledila računalniškemu programiranju, ki je moja prva izobrazba, želela sem biti v stiku z ljudmi. To je prineslo drugo vrsto dela in vodilo v magisterij s področja človeških virov. 

Tako je vsa moja zgodba, zgodba neumornega raziskovanja kdo sem ali kdo človek je – njegov karakter, čustvovanje, mentalno procesiranje, fizično in psihično zdravje … Posledično me je pot vodila v spoznavanje zvoka, gibanja, prakticiranje meditativnih pristopov, astrologije, energijske psihologije, preučevanje starih knjig in zapisov, ki jih dopolnjujem z novejšimi znanstvenimi spoznanji.

Predvsem je mojo pot zaznamovalo preučevanje astrologije in verstev, pa tudi okultnih oziroma težje dostopnih znanj, kot so gnostična, poganska, hermetična, ezoterična in metafizična. Do uvidov v naravo človeka pa so pripomogla tudi popotovanja po svetu na katerih sem se srečala z avtohtonimi prebivalci, njihovo kulturo, izročilom in načinom življenja. 

Zadnja leta je moja pozornost usmerjena na razvoj človeka kot energijsko in fotonsko bitje. Same od sebe so se začele kreirati vsebine delavnic, seminarjev in sporočil na you tube, kjer se pojavljava skupaj s soprogom Borisom.    

Verjamem, da je namen naših življenj, da delimo resničnega sebe z drugimi. Brezpogojno in ne oziraje se na to kako bomo sprejeti.

Delavnice in seminarji

Delavnica Popoln človek – Popoln svet

Obravnava teme kozmogeneze, vere, religije in duhovnosti, človeka kot fizično telo z dušo in duhom ali spiritom. Podaja odgovore na tri ključna vprašanja, ki si jih vsak zastavlja: kdo sem, zakaj sem tu in kaj je moje poslanstvo. Pa tudi kako smo se kot človeštvo znašli na tej točki in smeti v katere lahko gremo. Dotakne se energijskih vampirjev, t.i. praznih posod, mentalnih in miselnih oblik. Razlaga kako si ustvarjamo svoj lastni iluzorni svet in poudari pristnost lastne identitete. Govori tudi o strahovih, ljubezni, sočutju, odpuščanju in kaznovanju. Delavnici Popoln človek – popoln svet so dodane tri meditacije, s pomočjo katerih postopoma pronicamo v tišino in širimo polje svoje zavesti.

Kako se učinkovito zaščititi – Človek kot energijsko bitje

V uvodnem delu obravnavamo splošna priporočila za boljše počutje, govorimo o tem koliko življenjske  energije nas obdaja in o sevanjih in zaščiti pred njimi. Sledi tema izčrpavanja našega fizičnega in eteričnega telesa ter kako se zaščititi pred škodljivimi energijami drugih pred nastopom dogodka, med dogajanjem in kako sprostiti nakopičene energije po nekem dogodku. Predstavljen bo način hitrega obnavljanja energije po čustvenem napadu in napadu na naš jaz ter postopek za krepitev centra moči. Poudarek bo na dihanju. Zakaj, boste tudi izvedeli. Pogledali bomo še kaj se dogaja medtem, ko spimo in kako je s spanjem v skupni postelji. V zaključku drugega dela je dodanih še nekaj misli o izpostavljanju dojenčkov in majhnih otrok vplivom okolja.

*dodatek za nakup na obroke je vključen

Ravnovesje – Človek kot energijsko bitje

Več informacij še sledi. 😉

Prehod – Človek kot energijsko bitje

Znanost odkriva, da smrt ne pomeni konca našega bitja. Po smrti živimo naprej. A strah pred neznanim ostaja v nas globoko zakoreninjen. Raziskali bomo zakaj je tako in kako ga premostiti – s pomočjo izkušnje, ki jo vsi vsakodnevno doživljamo.

Za dodatne informacije ali pomoč nas kontaktirajte na 🙂

Mojca in Boris Vene

Izjava o zavrnitvi odgovornosti: Delavnice so poljudno izobraževalne narave in spodbujajo udeležence k nadaljnjim samostojnim poglobljenim raziskavam. Obravnavane teme odražajo Mokshino mnenje, ki si ga je oblikovala skozi dolgoletne raziskave.

Drugi o Mokshi

Moksha ima eno posebno lastnost: sposobna se je dokopati do ključnih informacij, razbrati njihov skriti pomen ter jih integrirati v uporabno znanje.”

– Boris, soprog  


“Moram reči, da mi vse, kar nam posredujete, ni povsem tuje, nekaj sem že vedela, slišala, prebrala. Lažje je ozavestiti, ker nam pomagate s primeri iz sveta, ki ga najbolj poznamo. Ker pa je toliko vsega, ki povsem odstopa od »resnice sveta«, ki ga sedaj živimo, se vmes počutim kar nemočno in bom te stvari morala še krepko sprocesirati, prespati, ponovno brati in razmišljati, opazovati svet okoli sebe.”

Polona K., po delavnici Popoln človek – Popoln svet


“Zelo sem vesela, da sem z vami, se mi počasi odstira zavesa. Izjemno dobro in razumljivo predvsem pa avtentično podajate temo, ki ni enostavna.”

– Polonca O., po delavnici Popoln človek – Popoln svet


“Predvsem srčna hvala, da sem lahko del vaših potovanj, raziskovanj in deljenja globokih znanj. Po vsakem druženju se počutim kot, da se je del mene zopet vrnil. Res je čudovito. Vsa spoznanja se takoj integrirajo v moj vsakdan.”

– Mojca Š., po delavnici Popoln človek – Popoln svet


“Predavanja so bila vrhunska in so se me globoko dotaknila!”

– Zvezdana M., po delavnici Popoln človek – Popoln svet


“Uf, to pa je bil tempo. Globoko, globoko me je vleklo, to se bo razmišljalo. Hvala.”

– Tatjana P., po delavnici Popoln človek popoln svet


“Zeloooo, zelo zanimivo, fino, ker obrača možgane. Izjemna tema, Moksha čudovito razlagaš”

– Zvezdana K., po delavnici Popoln človek – Popoln svet


“Mojca, tvoje besede so za poslušat vsak dan na novo in to tudi živet.”

– Janez K.


“Po delavnici več uvida vase, v to, kar se dejansko dogaja, kako si lahko pomagam, se obvarujem, se spodbujam in rastem, prispevam nasploh. Pred delavnico ni bilo “podlage” za umeščanje. Iz srca hvala.”

– Darja R.


“Vsled vajine delavnice Mojca in Boris sem vsak teden bolj spoznavala sebe in verjamem, da se bom še naprej… hvala, hvala, hvala.”

– Darija A.

*dodatek za nakup na obroke je vključen