Delavnica Pot srca

Pred časom je Boris Vene izpeljal zaprto tridnevno delavnico za podjetje, ki se ukvarja z direktno prodajo. Tretji dan zjutraj je udeleženka, sicer ena od vodij, oznanila celotni skupini:

»Zjutraj, ko sem se zbudila, sem dobila “feeling”, da sem živa. Da živim. Zapela, zavriskala … Prvič v življenju!«

Po nekaj mislih zahvale je dodala: »Rekla sem si: Si na pravi poti, si svetovalka. Začutila sem, da sem spoštovana gospa, ki znam svetovati. In zakaj bi bila nekaj drugega, če sem sposobna za to?!«

Zahvalila se je direktorju za povabilo na delavnico ter Borisu Venetu, da ji je »odprl in odblokiral vse njene zablokirane kode«, kakor se je izrazila.

Sicer pa ji prisluhnite sami:

*Boris, ki ga gospa omenja najprej, ni Boris Vene, temveč direktor podjetja (g. Maljevec)

Kaj se zgodi, ko sprostimo notranje blokade?

Ali ni to neverjetno? Nepolni trije dnevi, prežeti z vsebinami in tehnikami odpiranja srca, so bili dovolj, da je gospa prvič v življenju začutila pristno radost in občutek, da živi …

Po drugi strani pa je ta izjemen rezultat dokaj logičen; vsaj tistim, ki poznate delo Borisa Veneta. S svojo intuitivno pronicljivostjo zna pogledati v dušo, zaznati vzroke prave težave ter jih potem transformirati, vse do rešitve.

In na delavnici se je dogajalo prav to. Udeležencem je uspelo toliko sprostiti napetosti, blokade in zakoreninjene vzorce, da so lahko prebudili pristno radost in zaupanje vase, v lastno pot in v življenje.

Ostalo, kar potem sledi, je zgolj posledica: odpremo se svoji resnični naravi, v sebi utrdimo odločitev za poklic ter okrepimo voljo za nadaljevanjem poti. Ob tem pa z radostnim pričakovanjem in otroško radovednostjo zremo v lepo prihodnost, ki nas čaka.

Pravzaprav, ali ni to vse, kar si želimo in iščemo? Izpolnjenost, prešerna radost in sproščenost na osebni ravni ter občutek varnosti, vznemirljive radovednosti in radostnega pričakovanja, ko pomislimo na delo?

Osebnostna transformacija kot povod za poslovno rast

Boris Vene, ki podjetjem svetuje že desetletja – poleg izboljšanja zadovoljstva zaposlenih jim pomaga tudi do večje storilnosti in povečanja prodaje –, zelo dobro ve, da je prvi korak do poslovnega uspeha sprememba v človeku, ne v izboljševanju prodajnih ali poslovnih procesov ter prijemov.

Zato njegove (tudi poslovne) delavnice temeljijo na osebnostni transformaciji, kateri sledi nov pogled nase, na delo in na svet nasploh. Takrat se »sestavijo kocke«, razkrije se povsem nov potencial in zgodi se preboj; tudi na širši oziroma poslovni ravni.

Takšna sprememba prinaša še eno pomembno korist: ključno vpliva na zdravje slehernega posameznika.

»Hvala za poslano delavnico ´Pot srca´. Po približno petnajst minutah sem morala ustaviti posnetek. 

Veste, zakaj?

Čutim, kako mi srce poje! Enostavno ne znam opisati energije, ki me prevzema … Kot bi morala narediti kratko pavzo, malo ponotranjiti te čudovite občutke in nato nadaljevati s poslušanjem.

Dotaknili ste se me že s prvimi minutami. G. Vene, vaša energija je neverjetna že preko posnetka 🙂 in veselim se nadaljevanja poslušanja. Enostavno hvala, ker ste. Celotna ekipa – hvala!«

Mateja, Kranj

Nova znanost o zdravju

Zadnje čase že »vrabci čivkajo« o izsledkih nove veje, imenovane nevroznanost. Ta dokazuje, da vsaka naša misel oziroma občutek direktno vpliva na kemične procese v telesu. Žalost, zaskrbljenost, občutek stiske in žrtve, stres, nemoč, otopelost, strahovi in podobni občutki – katere, žal, večina ljudi doživlja na delovnem mestu – neposredno vplivajo na delovanje celic in organov.

Upade nam energija in celice se zaprejo. Ker nam imunski sistem deluje slabše oziroma z omejeno močjo, postanemo lahka tarča za patogene organizme (viruse, bakterije …), ki nam začnejo krhati zdravje.

To pa še ni vse. Ob tovrstnih čustvenih stanjih doživljamo še eno spremembo, ki je morda celo bolj kritična: Kadar neprijetna čustva doživljamo konstantno in dalj časa, počasi postanejo naše prevladujoče stanje.

Kaj to pomeni? Namesto, da bi se po službi regenerirali oziroma »odklopili« misli na obveznosti ter odložili skrbi, jih nekako kar vlečemo v pozno popoldne, večer in morda celo v noč.

Stres, zaskrbljenost, utesnjenost, občutek stiske in podobni občutki, ki smo jih doživljali na delovnem mestu, nas lahko popolnoma okupirajo. Z ustnic nam izgine nasmeh, postajamo vse bolj črnogledi, zagrenjeni, otopeli … Več in več stvari nas začenja motiti in morda se niti ne spomnimo več, kdaj smo se nazadnje sproščeno in iz srca nasmejali.

Čedalje teže se sprostimo in vse več časa potrebujemo, da po težjem delovnem dnevu »pridemo k sebi«. Včasih smo potrebovali nekaj minut … potem nekaj ur .. zdaj pa je morda že vikend prekratek! Nekateri potrebujemo celo dopust ali daljši izlet, da se lahko »odklopimo« ter si povrnemo energijo, radost in voljo.

Prekinite spiralo neprijetnih čustev, ki vas čedalje bolj vlečejo k tlom

Na srečo obstaja rešitev. Takšno transformacijo, kakršno jo je doživela gospa s posnetka, lahko doživite tudi vi.

Oziroma točneje, vsa vsebina, ki jo je gospa prejela na delavnici s strani Borisa Veneta, je zdaj na voljo tudi vam, saj je delavnico Boris posnel na diktafon. Poimenoval jo je »Pot srca«.

Vsebina predstavlja močno orodje, ki vam lahko pomaga do osebnostne transformacije ter obuditve spečih potencialov. Zdaj lahko tudi vi prisluhnete izjemnim zgodbam in nasvetom, ki so udeležencem odpirali srca, odpravljali blokade in jim vračali radost.

Morda ne boste čutili tako močne transformacijske energije, kakršna je vladala v skupini v času dogodka, vendar pa poslušanje avdio posnetka v udobju domačega naslonjača prinaša druge prednosti. Posnetek lahko ustavite – ob vajah, na primer – … določene dele poslušate večkrat … ali pa si celotni dogodek vrtite znova in znova.

Ker lahko posnetke (v obliki datotek MP3) prenesete na računalnik, telefon in ostale avdio naprave, jih lahko poslušate na računalniku, ob izvajanju športnih dejavnosti, v avtomobilu

Večkrat ko boste prisluhnili nasvetom – in jih, seveda, tudi upoštevali –, večjo radost in osvoboditev boste lahko začutili v sebi.

»Stvari, ki so izrečene, so me izjemno fascinirale … Posnetki so nabiti z energijo!«

»Kot udeleženec delavnice ´Body reset´ sem dobil ogromno. Ko sem poslušal delavnico ´Pot srca´, pa se me je vsebina dotaknila še globlje. Tako močna zadeva …

Stvari, ki so izrečene, so me izjemno fascinirale. Vmes je veliko sprožilcev in »kod«, ki te predramijo. Ko slišiš stvari, si rečeš: ´Ja, saj to je res tako …´ Vendar se zaveš, da tega še ne izvajaš oziroma še ne živiš.

Poleg tega imajo besede, izrečene v živo, večjo težo, kot če nekaj le prebereš; bolj se te dotakne. Posnetki pa so nabiti z energijo! Delavnico zdaj poslušam že drugič in vedno znova slišim nekaj novega …«

Marko Skubic, univ. dipl. inž. el., certificiran in licenciran NLP Mojster praktik in Coach,
certificiran praktik hipnoze, ustanovitelj in solastnik več podjetij

Način dela Borisa Veneta

Če poznate Borisa Veneta, potem veste, da ni klasični motivator, ki v navalu adrenalina skače do stropa in kriči. Niti ni pridigar, ki opozarja na probleme in »se dela pametnega« s teoretičnimi nasveti, ki se slišijo lepo, a jih je nemogoče uporabiti v praksi.

Nasprotno. Njegovi napotki izvirajo iz desetletij lastnih izkušenj ter izjemnih rezultatov z različnih področij.

Ta delavnica se nekoliko bolj dotika poslovne poti, zato Boris razkriva tudi nekatere svoje osebne in finančne skrivnosti (namig: mesečne zaslužke, ki so dosegali šestmestno številko).

Skratka, pričakujete praktične in takoj uporabne nasvete.

Seveda pa brez vaše angažiranosti ne bo šlo. Če niste pripravljeni nekaj spremeniti v svojem življenju, oziroma nimate želje po napredku, vam, žal, tudi ta posnetek ne bo pomagal. Napotki in zgodbe vas lahko navdahnejo ter vlijejo novih moči in upanje, vendar bodo učinki kratkoročni.

Resnično spremembo boste dosegli samo, če se boste iskreno obrnili vase, se odločili, da želite od življenja nekaj več, ter se predali izkušnji. 

Če ste odločeni za ta korak, pa bo ta delavnica lahko za vas predstavljala izjemno prelomnico.

Podobno, kot se je zgodilo gospe s posnetka. (In, seveda, tudi mnogim drugim, ki so se odločili nasvete uporabiti v praksi. Konec koncev, Boris Vene in Boris Maljevec, direktor podjetja Nahrin, ki je organiziralo delavnico, sta v nekem drugem podjetju, ki se je ukvarjalo s podobno dejavnostjo, v preteklosti že postavljala »nemogoče« prodajne rekorde. Tudi o tem boste lahko prisluhnili na posnetku.)

Opomba: produkt boste prejeli v digitalni obliki takoj po prejemu plačila.

Potek transformacijske delavnice »Pot srca«

Sledi še nekaj konkretnih informacij, kako je potekalo srečanje, oziroma, kaj boste slišali na posnetkih.

Delavnica je trajala od petka zvečer do nedelje dopoldne. Odvijala se je delno v naravi in delno v predavalnici. Čeprav so bili nekateri šumi v okolju kar močni, je posnetek profesionalno obdelan, tako da se vse jasno sliši.

Skupna dolžina posnetkov znaša okoli pet ur. Seveda je dogodek vseboval mnogo več vsebine, saj je za določen čas prevzel besedo direktor podjetja, g. Maljevec. Ker je bila njegova tema zelo specifična in bolj osebne narave (podatki o poslovanju podjetja, privatne zgodbe udeležencev itd.), tega dela na posnetku ni.

Zato boste na posnetku sem ter tja lahko zaznali kakšen vsebinski preskok. Na tistem mestu je bila izrezana neka osebna izjava udeleženca, vprašanje ali komentar. Skratka nekaj, kar se je nanašalo na zelo specifično situacijo.

Vse ostalo, vključno z nasveti Borisa Veneta, je zabeleženo in delavnica deluje kot homogena celota. Razdeljena je na šest posnetkov različnih dolžin, v katerih boste izvedeli sledeče (navedeno po kronološkem vrstnem redu):

1. »Pot srca«, prvi del: UVOD IN OZADJE SRČNEGA DELOVANJA
(petek zvečer, dolžina 1 ura in 39 minut)

 • Zakaj pri Borisu Venetu ne obstaja »dobro« in »slabo« … in katere pojme uporablja namesto tega (s praktičnim primerom)
 • Kdaj je pravi čas, da ovrednotimo, ali je neka stvar za nas »dobra« ali »slaba«
 • Pomembnost poslušanja znamenj oziroma sporočil iz okolice (primer: vozilo predstavlja simboliko vaše življenjske poti. Kar se vam dogaja z avtomobilom, lahko na simbolni ravni izraža ali napoveduje razvoj dogodkov.)
 • Zakaj vas nihče ne more ničesar naučiti
 • Skrivnost ni v osvajanju novih znanj in teorij, temveč …
 • Ključ zdravljenja je zagotoviti okoliščine, da lahko pride do procesa samoozdravitve … in kako si lahko s tem dejstvom pomagamo pri »boleznih« (oziroma blokadah) na drugih področjih, ne zgolj na zdravstvenem
 • Kaj je dokazala kvantna fizika na področju povezanosti ljudi
 • Borisove izkušnje in zgodbe v povezavi s Sai Babo
 • Mogočna vibracija srca in dominantna vloga v primerjavi z možgani
 • Postopek energijske podpore ob izražanju mnenja ali težave
 • Kako delovati, kadar smo slabe volje, vznemirjeni, brez energije …
 • Kaj simbolično predstavlja Jezus in razlaga starodavnih znanj
 • Največja napaka pri odnosih in komunikaciji ter praktično orodje za optimalno delovanje v vsaki situaciji
 • Problem delovanja – in glavni vzrok za razočaranje – ob delovanju »Bodi ljubezen, odpri srce«
 • Katere so osnove dobrega odnosa
 • Kako deluje zakon telepatije oziroma kdaj lahko drugemu beremo misli
 • Kaj je »opičji um« in kako nas ovira na poti do rezultatov in resnične sreče
 • Moč namena in kaj se zgodi, ko umirimo um
 • Kaj je resnični namen meditacije (Kratka meditacija z namenom povezovanja in uskladitve skupne vibracije)
 • Kateri dve energiji sta najbližji opisu Stvarnika
 • O nastanku zaljubljenosti
 • Epigenetika: koliko na nas vplivajo geni in koliko vpliva okolje
 • Kako in kdaj se oblikujejo prepričanja ter vpliv okolja na dedne bolezni
 • Kateri je najbolj časten oziroma duhoven poklic na svetu
 • Kakšen je pravilni postopek, ko nam nekaj na drugi osebi ne ugaja oziroma nas moti
 • Tri »čudežne« spremembe, ki se bodo zgodile z drugimi, ko boste osebnostno zrasli
 • Ostali ljudje so zgolj sli, ki nam prinašajo sporočilo, oziroma nam »pritiskajo na gumbe«
 • Druga plat sebičnosti
 • Borisova izkušnja srečanja s svojo dušo: kaj se je zgodilo, ko je spustil »mačota v sebi« in »ego poslal na pašo«
 • Zgodba o Borisovem otroštvu in vzroku (tudi) zdravstvenih težav: kako si je nadel oklep, s pomočjo katerega se je obranil pred bolečino
 • Ena najhujših lekcij, ki jih je Boris doživel skozi težko bolezensko preizkušnjo
 • Ozadje izdaje knjige o Gersonovi terapiji ali kako je srce našlo pot
 • Komu danes verjeti? Pasti interneta in različnih ponudnikov, ki vsak zase trdijo, da so najboljši
 • Tri vrste odločitev in kako z nekaterimi zanikamo lastne moči
 • Življenjski nasvet vrhunskega mojstra karateja

2. »Pot srca«, drugi del: VIZIJA, PRODAJA, MOTIVACIJA
(sobota dopoldne, dolžina 58 minut)

 • Skozi model Gersonove terapije (in še enega drugega projekta) Boris predstavi širši pogled na poslovanje
 • Boris Maljevec, direktor podjetja, opiše prvo srečanje z Borisom in predhodni skupni projekt. Potem opiše svojo vizijo in inovativni pristop k dolgoročni motivaciji za pridružitev k podjetju in vztrajanju v njem (Ta temelji na energetski in prehranski samooskrbi oziroma neodvisnosti.)
 • Borisov opis razvoja dogodkov, na osnovi katerih je njegov nov avto našel njega
 • Mogočno sporočilo knjige Martina Kojca »Učbenik življenja« in novi način motivacije, ki se bistveno razlikuje od obstoječega
 • Zgodba o dveh prodajalcih diamantov … ali zakaj tisti, ki je diamant najbolje poznal, ga najbolje predstavil in si najbolj prizadeval za prodajo, na koncu ni bil uspešen (in katera karakterna lastnost je odločila, da ga je prodal drugi prodajalec)
 • Ozadje lansiranja knjige »Iz dnevnika milijonarja … ali bogastvo je v nas«
 • Dve vrsti motivacije in v čem se razlikujeta
 • Fascinantna zgodba Bruna Groeninga … in kaj ima Boris skupnega z njim
 • Kateri je osnovni pogoj, da človek lahko res raste
 • Zakaj Boris pravi, da je bila huda bolezen eno največjih daril v njegovem življenju
 • Kaj predstavlja bistvo oziroma ozadje vsake uspešne prodaje
 • Ozadje astrologije
 • Zasnova in strategija, na osnovi katere Boris Vene izvaja svoja svetovanja
 • Zakaj ključ uspeha leži v življenjskem poslanstvu

3. »Pot srca«, tretji del: MOČ ODLOČITVE IN NOVA POT
(sobota popoldne, dolžina 1 ura in 2 minuti)

 • Energija Stvarnika predstavlja izražanje, ustvarjalnost in aktivnost, ne mirovanje
 • Resnično ozadje Borisove ozdravitve
 • O strahovih in kateri so osnovni sprožilci strahu
 • Kaj v resnici predstavljajo geni in kako nas (ne) zaznamujejo
 • Thomas Keller o raku: kaj je rekel sestri, ko jo je zaskrbelo, da bo sledila stopinjam družinske bolezni
 • Kellerjev recept, kako dobiti raka
 • Kaj se dogaja na celični ravni, kadar smo v stresu
 • Znanstveniki so dokazali: naš spomin se ne nahaja v možganih, temveč …
 • Celični stres in opis izkušnje dr. Alexa Loyda, avtorja zdravilne metode »The Healing Codes«
 • Borisova intimna izkušnja razreševanja preteklosti
 • Loydova molitev za spremembo in odpravo celičnega spomina
 • Borisova lastna zgodba o doseganju prodajnega rekorda
 • Kaj je John Gray (»Moški so z Marsa, ženske so z Venere«), sicer dolgoletni osebni asistent Maharišija (ustanovitelj transcendentalne meditacije), povedal o meditaciji (namig: meditacija ni vsemogočna oziroma ni rešitev za probleme …)
 • Strateški pristop k delu: kako delovati, da bomo imeli vedno dovolj energije in se ne bomo čutili ujete v službene obveznosti

4. »Pot srca«, četrti del: MOČ VIZIJE
(sobota zvečer, dolžina 17 minut)

 • Borisova iskrena pripoved o njegovi finančni in poslovni poti
 • Ključ uspeha in sreče ne leži v kratkoročnih ciljih, temveč …
 • Kako premakniti veliko skalo
 • Naloga in odgovornost vodij, ko pride do težjih preizkušenj
 • Kaj je bistvo vsake rešitve
 • Zakaj je vizija tako pomembna
 • Kaj je glavna ovira, da ne zaživimo v obilju
 • »Preden se spravite razširjati zavest vaših ljudi, je treba narediti naslednje …«
 • Moč zgleda in fokusa
 • Borisov pristop k delu (Paretovo načelo 80/20)
 • Učinek »stote opice« v praksi
 • Izjava udeleženke: »Do zdaj sem menila, da je moj največji problem denar … danes pa nisem niti enkrat pomislila nanj.«

5. »Pot srca«, peti del: POVZETEK IN UTRDITEV TEMELJEV
(nedelja zjutraj, dolžina 51 minut)

 • Borisov pogled na razvoj tehnologije, v povezavi z odpiranjem srca
 • Globlje resnice o zdravju in zdravljenju: pet ravni zdravljenja (ter aplikacija na prodajo izdelkov, povezanih z zdravjem)
 • Umetnost prodaje: koliko informacij naj dejansko povemo stranki
 • »Novačenje« kot past pri predstavitvah in pridobivanju novih sodelavcev
 • Energijski in psihološki pristop k širitvi poslovanja (iskanju sodelavcev): ne novačite, temveč …
 • Kako dati ljudem večji razlog, da se priključijo podjetju, kot so zgolj izdelki in služenje denarja
 • Pomembnost selekcije strank (iskanje prave ciljne skupine)
 • Jezusov citat iz Tomaževega evangelija o delu in počitku
 • Nasvet glede spanja in kaj se dogaja v telesu, če hodimo spat po polnoči
 • Enostavni nasveti za trenutno izboljšanje razpoloženja in zdravja
 • Natančnejša razlaga petih ravni zdravljenja s praktičnimi primeri: s katerimi elementi in sredstvi lahko delujemo v smeri zdravja na fizični ravni, kemični, energijski …
 • Zakaj Boris občasno uživa meso
 • Kako okrepiti zaupanje
 • Energijski centri (čakre) in kateri od njih odraža zaupanje v življenje
 • Pravilno delovanje: kombinacija znanja ter udejanjanje le-tega skozi specifične aktivnosti
 • Borisova transformacija glede pogleda na ljudi: včasih se je ob neprijetnih izkušnjah spraševal, kaj je zagrešil Bogu, da se mu to dogaja, danes pa …
 • Postavljanje prioritet po principu »žive žabe«
 • Tehnika odpuščanja
 • Borisov sistem sklepanja dogovorov, ob katerem ne zapade pod vpliv sogovornikove energije
 • Kako so živeli ljudje, ki so dosegli najvišjo starost … in katero je eno najpomembnejših prepričanj

6. »Pot srca«, šesti del: ZAKLJUČEK
(nedelja dopoldan, nadaljevanje, dolžina 9 minut)

 • Ljubezen kot najmočnejša sila
 • Potreba po izražanju, identiteti in integriteti
 • Kaj pomeni Jezusov citat, naj mrtvi pokopljejo mrtve
 • Moč in pomen vizije

Izredna priložnost za transformacijo … po znižani ceni!

Kot vidite, so bile teme res obširne in so pokrivale tako osebno kot poslovno tematiko. Ker je bilo časa dovolj, je Boris lahko poglobljeno razložil nekatere teorije oziroma šel bolj v globino, kot to sicer počne na seminarjih.

Tudi zato je delavnica »Pot srca« nekaj posebnega. Žal se v taki obliki ne bo ponovila nikoli več, saj je nemogoče poustvariti tok dogodkov oziroma zgraditi identične okoliščine, na osnovi katerih bi potem g. Vene intuitivno zapeljal vsebino natančno tako, kot jo je na tem posnetku.

Če bi izhajali iz vseh teh dejstev, bi znašala realna cena posnetka delavnice krepko preko sto evrov. (In poleg tega bi se morali priključiti neki zaključeni skupini, saj g. Vene več javno ne razpisuje delavnic.

Edina druga možnost je program »Body Reset«, ki stane preko tisoč evrov. Po drugi strani pa posnetek Borisovega kultnega »Seminarja leta«, ki je trajal podobno dolgo kot delavnica »Pot srca«, stane 87€ …)

Ker želimo, da ti nasveti pridejo do čim več ljudi – pa tudi, ker del delavnice (osebne zgodbe) manjka –, smo se odločili drastično znižati ceno.

Posnetek celotne delavnice vam je na voljo za 47€. Takoj po naročilu boste na e-pošto prejeli dostop do posebne spletne strani, na kateri boste lahko prisluhnili vsem šestim posnetkom, ali pa si jih boste prenesli na svoj računalnik (ter naprej na avdio naprave).

Opomba: produkt boste prejeli v digitalni obliki takoj po prejemu plačila.

Bonus: posebna meditacija s programa »Body Reset«, ki je ne morete dobiti nikjer

Da bo izkušnja kompletna, smo dodali še poseben bonus, ki ga ne morete dobiti nikjer; niti kupiti ga ni možno: posebno meditacijo, ki je bila izpeljana na programu »Body Reset«.

Tisti, ki spremljate naše novičke, veste, da je »Body Reset« Borisov najpopolnejši program, v katerem so zbrane vse njegove življenjske praktične izkušnje s področja ohranjanja zdravja, mladostnosti in vitalnosti. Uspešnost programa znaša 98,7%, kar pomeni, da je izvajanje naučenih dejavnosti pozitivno in dokazljivo učinkovalo na domala vse ljudi.

Čeprav program temelji na desetih gradnikih, je velika pozornost namenjena obratu vase, izražanju občutka hvaležnosti, radosti in, posledično, doseganju miru.

Borisovo orodje za doseganje tovrstnega cilja je bila edinstvena meditacija, ki se močno razlikujejo od običajnih (v smislu, »Izpraznite um in sledil bo mir.«).

Celo poznavalci, ki se že desetletja ukvarjajo z duhovno rastjo, sledijo raznim duhovnim mojstrom in poznajo domala vse načine meditiranja, so priznali, da je ta pristop nekaj povsem novega; predvsem je zelo učinkovit.

Zdaj vam je ta meditacija na voljo brezplačno, ob nakupu delavnice »Pot srca«. Prejeli jo boste prav tako v obliki MP3 avdio posnetka ter si jo lahko prenesli na svoj računalnik. (Opomba: kmalu po začetku delavnice je bila izpeljana kratka meditacija, ki je zabeležena na prvem posnetku. Vendar je ta meditacija zgolj temelj oziroma uvod v meditacijo »Body Reset«, ki jo boste prejeli dodatno.)

Zaživite novo življenje

Čeprav je cena tega programa drastično nižja od priporočene cene (77€), ne sodite vsebino po cenovni dostopnosti. Kot rečeno, ceno smo prilagodili oziroma jo znižali na 47€ izključno zato, da lahko do teh znanj pride vsak.

Naš cilj je pomagati vsem, ki si želite spremeniti svoje življenje na bolje. (No, upamo, da ste to že spoznali, saj se trudimo širiti najnovejša znanja in praktične vsebine prek raznih avtorskih člankov ter avtentičnih posnetkov.) Resnično se veselimo vaših uspehov in se vam iskreno zahvaljujemo za vse srčne zgodbe ter lepe misli, ki nam jih pošiljate. Imamo cele fascikle zahval in navdušujočih povratnih informacij, kar nam daje vero in navdih, da nadaljujemo z delom.

Zdaj, ko je učenje Borisa Veneta na voljo vsakomur, pa želimo številko ljudi, ki so »zaljubljeni v Življenje in predstavljajo prototip srečnega človeka«, kot jih imenuje Boris, še drastično povečati.

Vendar lahko pomagamo le do neke mere … Ponujamo vam orodje, ki lahko vaše življenje spremeni v mojstrovino, potem pa morate prevzeti pobudo in delovati.

Prvi korak je odločitev za novo pot. Potovanje bo nepozabno … na trenutke »zanimivo« in nepredvidljivo … vendar bo rezultat na koncu izjemen.

Zaupajte vase in naredite ta prvi korak. Stali vam bomo ob strani in vas spodbujali, da postanete »prototip srečnega človeka« oziroma najboljša verzija samega sebe.

Hvala, da ste del naše zgodbe in da smo lahko mi del vaše.

Ekipa Borisa Veneta

PS: Če imate kakršno koli vprašanje v zvezi s transformacijsko delavnico »Pot srca«, nam pošljite email na .

Opomba: produkt boste prejeli v digitalni obliki takoj po prejemu plačila.

Kdo je dr. Jana Wahl?

Jana Wahl, dr.med. specialistka splošne kirurgije, MBA, je zdravnica in health coach, ki zagovarja k bolniku usmerjeno celostno obravnavo kot ključ do celovitega zdravja. Zavzema se za okolje, ki podpira ozdravitev in za razmere, v katerih so zdravniki pomembni partnerji in podporniki pacientom na poti o njihovega zdravja.

Sodobna spoznanja dokazujejo, da s svojim načinom razmišljanja, odnosa do sebe in sveta okoli nas neposredno vplivamo na občutljivo ravnovesje med zdravjem in boleznijo, med življenjem smrtjo, na povsem telesni, biokemični ravni. Tisti, ki prevzamejo pobudo – ki uvidijo, da so ustvarjalci svojega zdravja, življenja, imajo zato veliko boljše možnosti za ozdravitev.

Dr Wahl pri svojem delu sledi načelom funkcionalne medicine obogatene z najnovejšimi spoznanji kvantne medicine, ki na človeka gleda celostno in upošteva, da je vsak človek poseben, edinstven in potrebuje temu prilagojeno podporo. Pomembne so življenjske navade, genetski vplivi, prepričanja, vplivi preteklih poškodb in bolezni, jemanja zdravil, zdravstvene in življenjske prelomnice ter družinska obremenjenost, ki vse lahko vplivajo na občutljivo ravnovesje med zdravjem in boleznijo.