E-knjiga Iz dnevnika milijunaša novog doba ili bogatstvo je u nama

Produkt boste prejeli v digitalni obliki takoj po prejemu plačila.

Kultna knjiga, ki je zaznamovala del zgodovine: »ena izmed treh najboljših knjig vseh časov …«

OPOMBA: Večina sporočila te knjige je enakega, kot je besedilo v knjigi Iz dnevnika milijonarja. Torej, če imate slednjo, se bo del vsebine podvojil v Bogastvu je v nas. Kljub temu pa ima vsak od teh dveh verzij svoj »ton« in nekoliko drugačne poudarke.

»Če boste še naprej počeli stvari tako, kot ste jih počeli do sedaj, ne potrebujete vedeževalke, da vam napove prihodnost – takšna bo, kot je sedanjost. Če želite drugačno prihodnost, morate začeti nekaj početi drugače.« (iz knjige »Bogastvo je v nas«)

Mnogo knjig je bilo napisanih o doseganju blagostanja, toda le zelo redke se morejo kosati z izjemno vsebino knjige Iz dnevnika novodobnega milijonarja. Ta knjiga je pravi zaklad, znova in znova se boste vračali k njej.John Harricharan, avtor nagrajene knjige When You can Walk on Water, Take the Boat.

Po mnogih izdajah in preobrazbah, ko je knjiga prek Amerike in Indije zaobšla svet, se je vrnila v Slovenijo v prestižni izdaji, tako grafični kot vsebinski. Končno je, po več kot petnajstletni odsotnosti s prodajnih polic, ponovno na voljo! Tokrat v privlačni elektronski obliki.

Kar se je pred tem zgodilo v svetu, pa je slišati kot pravljica o uspehu … 

»Nekateri pravijo, da ta knjiga ustvarja čudeže. Drugi pravijo, da ima čarobne moči. Kaj bo prinesla vam?« je ob izidu ameriške izdaje leta 2002 zapisal Joe Vitale, slavni guru filma »The Secret« (Skrivnost) in večkratni avtor uspešnic.

Prebral sem številne knjige o uspehu, toda ta je ena najboljših. Ko boste vgradili njena načela v svoj sistem prepričanj, boste presenečeni nad čudeži, ki se bodo dogajali v vašem življenju.Joseph Sugarman, predsednik BluBlocker Corporation in JS&A Group, Inc.

Knjiga, ki je zaokrožila pot prek Hrvaške, Nemčije, Amerike, Indije …

Ko mu je eden izmed naročnikov na njegov spletni časopis po elektronski pošti poslal knjigo, je bil Joe presunjen. Napisal je: »Prebral sem jo. In bil sem omamljen. Pred menoj je bila knjiga z uporabnimi tehnikami, s pozitivno filozofijo, povzdigujočim sporočilom in praktično noto. Nanašala se je na človeško naravo, pa tudi na poslovanje in celo na duhovnost. To je bila ena najboljših knjig o samopomoči in poslovanju, kar sem jih sploh prebral, vendar je bila še povsem sveža, nova, navdihujoča in praktična

Kasneje je Joe postal založnik za angleški prevod knjige in jo prodajal po celem svetu. Na spletni strani je celo oznanil, da je to ena izmed treh najboljših knjig vseh časov s področja ustvarjanja blagostanja.

Številne izjave znanih in slavnih osebnosti so samo podkrepile Joeovo intuicijo, kako dobro knjigo ima v rokah.

Knjige mojega dobrega prijatelja Borisa vas razsvetljujejo s Sveto Modrostjo, da boste postali razkošno bogati in premožni.Mark Victor Hansen, soavtor serije Kurja juhica za dušo
(1. mesto na lestvici prodajnih uspešnic New York Timesa)

Nepozabno! To je ena tistih redkih knjig, o katerih bodo vsi govorili še stoletja. Ko bo razprodana in se bo težko dokopati do nje, boste videli, da bodo posamezne izvode prodajali na dražbah za tisoče dolarjev. Tako dobra je! Imam svoj izvod, ki ga ne prodam za noben denar. Ta knjiga bo izboljšala vaše življenje, vaše duševno in finančno stanje. Kaj še čakate? Čimprej si kupite izvod – preden knjiga postane iskani predmet zbiralcev.Larry Dotson, soavtor e-knjige Hypnotic Selling Tools

Berem knjigo Iz dnevnika novodobnega milijonarja. Poleg Svetega pisma je to najboljša knjiga, kar sem jih kdaj prebrala.Terry Montague, Insight eSystems, Kirkland, WA

Kmalu zatem je pomembnost knjige razpoznal tudi velik indijski založnik ter jo izdal, v angleškem jeziku, kot tiskano verzijo za celotni angleško govoreči trg.

Poleg tega je izšla v tiskani obliki tudi na Hrvaškem za bivše jugoslovansko tržišče ter v Nemčiji, v nemškem jeziku, v obliki e-knjige.

Slovenska zgodba …

Ko je lastnik ene največjih privatnih agencij prebral uspešnico Iz dnevnika milijonarja … ali bogastvo je v nas, se je odločil natisniti šestmestno število knjig. Želel pa je imeti »nekaj več«. Tako je nastala povsem nova verzija, ki odstopa od vseh dotedanjih izdaj.

Knjiga je izjemno grafično oblikovana. Dodanih je več sto čudovitih, barvnih fotografij in avtorskih risb. Poleg tega je bila knjiga deležna tudi globoke vsebinske preobrazbe.

Celotna vsebina je posodobljena, predvsem pa so na ključnih mestih dodane dodatne razlage, ki omogočajo uvid v globino znanja.

Tako se še vedno ohranja prvotno glavno sporočilo, ki je kombinacija osebne rasti (prvi del knjige) in doseganja poslovnega ter finančnega uspeha (drugi del knjige).

Knjiga Iz dnevnika novodobnega milijonarja je preprosto izjemna. Prebral sem na ducate knjig o osebni rasti, toda ta je resnično nekaj posebnega. Morali bi jo prevesti v vse jezike sveta in morala bi postati dostopna vsem ljudem. Potem bi bilo življenje na našem planetu zagotovo prijetnejše. To je Božje sporočilo človeškemu srcu.Ephrem Kamanzi

Opomba: produkt boste prejeli v digitalni obliki takoj po prejemu plačila.

Učenje za uspeh: če želimo spremembo, moramo začeti sprejemati drugačne odločitve

Ta zasnova je zelo logična in ključna za resnični odskok. Če se želimo v življenju premakniti iz občutka žrtve in začaranega kroga vsakdanjih skrbi, strahov, občutkov stiske in ujetosti v sivino vsakdana, moramo najprej postati človek, ki želi več.

Ko si zaželimo več, potrebujemo energijo, samozavest, odločnost in vero vase, da nam bo uspelo. Ob tem potrebujemo jasen cilj in vizijo, kaj želimo iz svojega življenja odstraniti, ter kaj želimo doseči.

Ta pozornost vzbujajoča knjiga je zares veliko več kot obljublja njen naslov. V resnici je popoln priročnik za urjenje v vseh razsežnostih umetnosti življenja!

V sodelovanju s srcem in umom v duhu modrosti, s prirojenimi in obnovljenimi energijami lahko bralec obvlada težave, ki mu jih prinašajo življenjske okoliščine v poslovnem in zasebnem življenju. 

Ni presenetljivo, da je s to novo miselno naravnanostjo, ki poraja optimizem, mogoče osvojiti vse pomembne dejavnike v življenju: denar, uspeh, prijatelje in zdravje.Charlotte Gerson, ustanoviteljica Gersonovega inštituta
(Gerson Institute) in hči Maxa Gersona, dr. med.

Z drugimi besedami, če želimo sprejemati drugačne odločitve ter na izzive in priložnosti reagirati drugače, moramo najprej postati drugačna osebnost. Na primer, če se je »stari jaz« počutil udobno ob inerciji vsakdanjih, nepomembnih dogodkov, se »novi jaz« s tem ne bo strinjal. »Stari jaz« je čakal, da mu nekdo potrka na vrata ter oznani »priložnost leta«, »novi jaz« pa ne čaka – priložnost si ustvari sam.

»Stari jaz« je objokoval stare čase in se tolažil, da bo morda nekoč bolje – ko bo nekdo poskrbel zanj ali se ga bo nekdo usmilil –, »novi jaz« pa ceni svoje darove in talente, doprinos družbi in je ponosen nase. Samozavestno stopa v nov dan in je odločen, da bo izkoristil ponujeno priložnost, ki se mu bo ponudila. Če je treba, se bo dodatno izobrazil, preučil različne možnosti, morda celo zamenjal poslovno okolje. Ne bo dopustil, da mu življenje odteka skozi prste.

Knjiga Iz dnevnika novodobnega milijonarja je nedvomno ena najvplivnejših knjig te zvrsti, kar sem jih kdaj prebral.Blair Warren, avtor knjige The Forbidden Keys to Persuasion

Prvi del knjige vam bo pokazal, kako v sebi odkriti in prebuditi zmagovalca, oblikovati jasno sliko o prihodnosti, se podati na pot ter na njej vztrajati.

Blagostanje navznoter in navzven …

V drugem delu pa boste prejeli konkretne nasvete, kako začeti graditi materialni uspeh. Tudi ta del knjige je izjemno pomemben, saj tvori trdne temelje za varno in srečno življenje. Hočemo ali nočemo, živimo v materialni družbi in tržnem gospodarstvu. Zaslužek ni pogojen z dobroto ali pomembnostjo nekega opravila, temveč s ceno, ki se je oblikovala v družbi za našo storitev.

Dokler ne sprejmemo dejstva, da tvori denar pomemben del našega vsakdana, se mu ne bomo odprli dovolj oziroma ne bomo posvečali dovolj pozornosti rokovanju z njim. Ko uvidimo, da je treba pač sprejeti »pravila igre« ter si zagotoviti zadosti sredstev za udobno življenje, začnemo na finančno situacijo gledati drugače. Obstaja ogromno možnosti in priložnosti, kako lahko preudarno ravnamo z denarjem, da ob dokaj povprečnih prihodkih živimo bogato.

Te nam razkriva drugi del knjige.

Ta knjiga mi je resnično spremenila življenje. Z njeno pomočjo sem v samo dveh dneh postavila sijajno spletno stran, ki se je v dveh tednih uvrstila na Googlovo lestvico desetih najboljših strani! Poleg tega je napisana s tolikšno ljubeznijo, da je mogoče dobesedno čutiti, kako ljubezen diha z njenih strani. Po mojem skromnem prepričanju je med vsemi knjigami o osebni rasti, kar jih je bilo kdaj napisanih, prav ta najuporabnejša!Sharon Iezzi

Ko se prebijemo do konca knjige, sestavimo zgodbo: prvi del knjige nam je prebudil nematerialno bogastvo, drugi del pa tudi konkretno, materialno blaginjo. Če se podamo po poti še naprej, pridemo do neizpodbitnega zaključka: največje bogastvo leži v nas. Ne le v smislu duhovnih, neotipljivih znanj, veščin in ostalih potencialov, temveč predvsem v obliki pronicljivega duha, ki se lahko v vsakem trenutku odloči, čemu bo pripisoval prioritete, kam bo usmerjal pozornost, kako se bo odzival na dogodke, in podobno. In potem zaživi v skladu s trenutnim navdihom, ki ga navdaja z največjo radostjo.

Vendar bomo ta del dokončno prebudili šele, ko sestavimo skupaj oba dela zgodbe.

Srečen človek je izpolnjen s tistim, kar ima …

Srečen človek je tisti, ki je brez skrbi. Ne tisti, ki ima veliko, temveč tisti, ki zna uživati v tistem, kar mu je trenutno na voljo. To pa je lahko že takoj, ko prebudimo v sebi nekaj osnovnih potencialov in imamo dovolj finančnih sredstev za izpolnjevanje obveznosti oziroma za lagodno življenje.

Poleg izjemnih odzivov bralcev je knjiga doživela še eno izjemno potrditev – s svojim podpisom in ljubečo mislijo jo je pospremil na pot eden največjih modrecev pretekle zgodovine, indijski modrec Sai Baba.

Ali ni zgolj že to dejanje vredno razmisleka? Da duhovni modrec podpre knjigo, ki govori o materialnem blagostanju?

Ko sem na računalnik naložil knjigo Iz dnevnika novodobnega milijonarja in jo začel brati, me je »čisto zadelo«. Pred menoj je bil navdihnjeno, mojstrsko napisan priročnik, ki bo pomagal tisočem nam, smrtnikom, razpršiti meglo zmede. Prvovrsten priročnik, v katerem piše vse, kar potrebujete za uspeh na katerem koli področju. Resnično dragoceno delo!«Malcolm A. Harvey, pisec in založnik

Naj knjiga tudi v vas prebudi bogastvo vseh vrst! Po tem, ko je bila knjiga več kot petnajst let razprodana, imate zdaj priložnost – tudi novi rodovi, ki ste bili v začetku tega tisočletja, ko je knjiga prvič izšla, še premladi za branje –, da to lično, kultno mojstrovino berete na digitalnih napravah.

Opomba: produkt boste prejeli v digitalni obliki takoj po prejemu plačila.

OPOMBA: Večina sporočila te knjige je enakega, kot je besedilo v knjigi Iz dnevnika milijonarja. Torej, če imate slednjo, se bo del vsebine podvojil v Bogastvu je v nas. Kljub temu pa ima vsak od teh dveh verzij svoj »ton« in nekoliko drugačne poudarke.

PS: Knjigo se lahko bere na mnogo načinov. Tisti, ki želi le vpiti splošni vtis, lahko prelista knjigo, si ogleda fotografije ter prebere naslove. Korak naprej je branje kratkega povzetka vsebine, ki je napisan na vsaki strani, ob robu.

Bralec lahko prebere osnovno sporočilo, ki je podano na modrem polju. Če želi usvojiti globoko znanje, pa se lahko spusti še globlje, ob branju teksta na rdečem ozadju, z naslovom Korak do resnice.

Dragocen in bistroumen prikaz vsega, kar resnično potrebujete, da bi postali milijonar in se osvobodili vezi omejenega razmišljanja. Če ste utrujeni od čakanja, da se vam bo zgodilo kaj dobrega, in ste pripravljeni sami poskrbeti za to, bo ta knjiga vaš navdih in vaše vodstvo, ki ju potrebujete za dvig na višjo raven David Garfinkel

PPS: Dokler je bila ta verzija knjige v tisku, se je v knjigarnah prodajal po več kot 50 evrov!

Vene in Grubiša sta zajela VSE. To je briljantna knjiga, ki bo postavila vsakogar na pot do bogastva in sreče. Vredna je stokratne cene, prebirali jo boste znova in znova! Kevin Hogan, avtor knjig The Psychology of Persuasion
in Irresistible Attraction, kevinhogan.com

Kdo je dr. Jana Wahl?

Jana Wahl, dr.med. specialistka splošne kirurgije, MBA, je zdravnica in health coach, ki zagovarja k bolniku usmerjeno celostno obravnavo kot ključ do celovitega zdravja. Zavzema se za okolje, ki podpira ozdravitev in za razmere, v katerih so zdravniki pomembni partnerji in podporniki pacientom na poti o njihovega zdravja.

Sodobna spoznanja dokazujejo, da s svojim načinom razmišljanja, odnosa do sebe in sveta okoli nas neposredno vplivamo na občutljivo ravnovesje med zdravjem in boleznijo, med življenjem smrtjo, na povsem telesni, biokemični ravni. Tisti, ki prevzamejo pobudo – ki uvidijo, da so ustvarjalci svojega zdravja, življenja, imajo zato veliko boljše možnosti za ozdravitev.

Dr Wahl pri svojem delu sledi načelom funkcionalne medicine obogatene z najnovejšimi spoznanji kvantne medicine, ki na človeka gleda celostno in upošteva, da je vsak človek poseben, edinstven in potrebuje temu prilagojeno podporo. Pomembne so življenjske navade, genetski vplivi, prepričanja, vplivi preteklih poškodb in bolezni, jemanja zdravil, zdravstvene in življenjske prelomnice ter družinska obremenjenost, ki vse lahko vplivajo na občutljivo ravnovesje med zdravjem in boleznijo.