Mag. Jana Wahl, dr. med., spec. splošne kirurgije, MBA, je zdravnica in health coach, ki zagovarja k bolniku usmerjeno celostno obravnavo kot ključ do celovitega zdravja. Zavzema se za okolje, ki podpira ozdravitev in za razmere, v katerih so zdravniki pomembni partnerji in podporniki pacientom na poti do njihovega zdravja.

Sodobna spoznanja dokazujejo, da s svojim načinom razmišljanja, odnosa do sebe in sveta okoli nas neposredno vplivamo na občutljivo ravnovesje med zdravjem in boleznijo, med življenjem in smrtjo, na povsem telesni, biokemični ravni. Tisti, ki prevzamejo pobudo – ki uvidijo, da so ustvarjalci svojega zdravja, življenja, imajo zato veliko boljše možnosti za ozdravitev.

Dr Wahl pri svojem delu sledi načelom funkcionalne medicine, ki na človeka gleda kot celoto z vsem dogajanjem in vplivi na njegovo zdravje in upošteva, da je vsak človek poseben, edinstven in potrebuje temu prilagojeno podporo. Pomembne so življenjske navade, genetski vplivi, prepričanja, vplivi preteklih poškodb in bolezni, jemanja zdravil, zdravstvene in življenjske prelomnice ter družinska obremenjenost, ki lahko vplivajo na občutljivo ravnovesje med zdravjem in boleznijo.

Funkcionalna medicina skuša zdravje povrniti predvsem s spremembo življenjskega sloga, prehrane, telesne vadbe, usmerjeno uporabo prehranskih dopolnil in uporabo zdravil, kadar je to potrebno.

Na posvetu oziroma individualni delavnici se boste poučili o:

  • Biokemičnih osnovah stresa, ki povzroča prek 90 odstotkov vseh bolezni
  • Enostavnih ukrepih za zmanjšanje stresa v vsakdanjem življenju
  • Načinih, s katerimi telo lahko podpremo pri obvladovanju stresa (spremembe življenjskega sloga, priporočila o prehrani, razstrupljanju in telesni aktivnosti)
  • Najnovejših spoznanjih funkcionalne medicine za izboljšanje zmogljivosti, pomlajevanje in izboljšanje splošnega zdravja 

Cenik

Začetni pregled in posvet (do 60 minut):

Začetni pregled in posvet (60 do 120 minut):

Kontrolni pregled (do 30 minut):

80 EUR 

120 EUR 

50 EUR

Oba začetna pregleda vsebujeta pregled in oceno dosedanje medicinske dokumentacije, okvirno interpretacijo laboratorijskih izvidov, posredovanje in analizo vprašalnikov in okvirna priporočila za izboljšanje splošnega zdravja.

Informacije in naročanje na 051/372-657 ali .